Taparm

Wij verkopen zowel pneumatische taparmen als elektrische taparmen. Een tapmachine is een interessante investering wanneer u veel tijd kwijt bent aan tappen binnen uw productieproces. Onze tapmachines zijn voorzien van een uiterst flexibele arm met een groot werkbereik straal (R) minimaal 100mm maximaal 2000mm . U kunt dus makkelijk met de tap naar het materiaal toe.

Een taparm verdient zich terug!

Door te tappen op een CNC machine gaan dure machine uren verloren. Bij het tappen op een kolomboormachine bent u veel tijd kwijt aan het instellen en het zoeken naar de juiste gereedschappen. Een tap-machine op een flexibele arm zoals wij die aanbieden kan een uitstekend alternatief zijn.

Voordelen:

  • Verlaging van de kans op tap breuk
  • Besparing op dure machine-uren
  • Lage investering
Elektrische Taparm

Op deze pagina bekijk je alle informatie over de elektrische taparmen.

[dt_default_button link=”https://hofmantechniek.nl/pneumatische-taparm” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” default_btn_bg_color=”” bg_hover_color=”” text_color=”” text_hover_color=”” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Pneumatische taparmen[/dt_default_button]

 

Pneumatische Taparm

Op deze pagina bekijk je alle informatie over de elektrische taparmen.

Elektrisch tappen of pneumatisch?

De aanschafprijs van een pneumatische taparm is lager dan die van een elektrische tapmachine.  Een elektrische machine is efficiënter in gebruik en daardoor zijn de energiekosten lager. Lees hier meer over.

Tapmachine in actie zien ?

Het is mogelijk om met ons een afspraak te maken voor een demonstratie van een tapmachine. Tevens kunt u de tapmachine’s bekijken op diverse beurzen.