[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lasmanipulator

Bekijk hier al onze verschillende lasmanipulatoren. Bij Hofman Techniek kun je terecht voor een brede selectie. Het kleinste model heeft een capaciteit van 100 Kg. 
Een lasmanipulator is een machine waarbij het gebruiksgemak ontzettend belangrijk is. De juiste machine maakt dat je ergonomisch verantwoord werkt, je productiever werkt  en de las van een betere kwaliteit is.  
Juist omdat het gebruiksgemak zo belangrijk is, en hierbij je persoonlijke wensen en eisen een belangrijke rol spelen, bieden wij de onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke demo te krijgen. Daarnaast kun je een machine ook eerst een maand op proef krijgen* alvorens over te gaan tot aankoop.
[/vc_column_text]
1.450,001.650,00 ex. btw.
4.950,0011.999,00 ex. btw.
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9006″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” title=”H-TM”][vc_column_text]

Download PDF

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Een compacte lasmanipulator, die voldoet aan de wensen van de professional. De machine beschikt over vele voordelen. Waaronder een doorlaat in de tafel, een timer, snelheidsweergave en meer. 

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer info” color=”primary” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fhofmantechniek.nl%2Fproduct%2Fh-tm-lasmanipulator%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10033″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” title=”HBJ”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De HBJ is geschikter voor zwaarder werk en is voorzien van topkwaliteit elektronica. Het is een manipulator zonder boring. Dit type behoort tot de beste manipulatoren  in ons assortiment.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer info” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fhofmantechniek.nl%2Fproduct%2Fhbj-lasmanipulator%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Welk lasproces?

Belangrijke vraag als het gaat om het kiezen van een juiste manipulator. Afhankelijk van welk lasproces u toepast kunt u vaststellen wat de rotatiesnelheid moet zijn van een lasmanipulator.

Wat is het gewicht van uw werkstuk?

Elke lasmanipulator heeft een capaciteit. Het gewicht van uw werkstuk is mede bepalend voor het type manipulator dat het meest geschikt is voor uw toepassing.

Wat zijn de afmetingen van uw werkstuk?

Bepalend voor de keuze klauwplaat zijn de vorm en de afmetingen van uw werkstuk. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met de hoogte van het werkstuk , en of het al dan niet excentrisch is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]