Hefmagneet van uitstekende kwaliteit

Voor een zeer scherpe prijs heeft u een prima handgeschakelde permanente hijsmagneet. De hefmagneet is eenvoudig met de hand te bedienen, is veilig in gebruik en bovendien zeer krachtig.

Alle door ons aangeboden magneten zijn individueel getest. De fabrikant garandeert de capaciteit met een meegeleverd testcertificaat. De Baxx hefmagneet is gefabriceerd conform wettelijke vereisten en is CE gecertificeerd.

Snelle levering

De magneten zijn ruim op voorraad en zullen in de regel binnen 1 werkdag bezorgd worden.

Nieuw: Magneten van het merk BAXX. De baxx hefmagneten worden gefabriceerd door de Nederlandse fabrikant van magnetische toepassingen Bakker Magnetics.

Tips

Zorg dat het oppervlak van het materiaal schoon en glad is. Houd er rekening mee dat verf, roest, modder of ander vuil de capaciteit van de magneet negatief beïnvloeden. Lucht is een slechte geleider van een magnetisch veld, houd hier rekening mee als u werkt met materialen die een oneffen oppervlak hebben.

Probeer de magneet altijd zo op het materiaal te plaatsen dat het volledige hijs oppervlak van de magneet gebruikt kan worden. Hoe meer oppervlak benut kan worden hoe beter.

Baxx hijsmagneten van Bakker Magnetics

Magneten van het Nederlandse bedrijf Bakker Magnetics in Son. Compleet met testcertificaat.

Delta Hoisting Equipment

Scherp geprijsde magneten van Delta Hoisting