Blechexpo/Schweisstec Stuttgart 2013


blechexpo

Blechexpo 2013

Volgende week is het zover. Dan is de Blechexpo in Stuttgart. Met naar verluid meer dan 1000 exposanten uit meer dan dertig verschillende landen! Met recht is dit een ontzettend internationaal georiënteerde beurs te noemen. Alle productsoorten worden er gepresenteerd. Te verstaan: machines, gereedschappen , randapparatuur en eigenlijk alle hulpmiddelen die toegepast worden in het metaalbewerkingsproces.

De blechexpo is altijd een interessante momentopname van de ontwikkelingen in de metaal

De beurs is ontzettend breed georiënteerd met als hoofdonderwerpen: snijtechniek, plaatbewerking, lastechniek en meer.  Het lijkt ons dan ook een zeer interessante beurs om te bezoeken. Vandaar dat ook wij hier rond zullen lopen om te kijken wat er op dit moment actueel is. De beurs is eens in de twee jaar, en het is altijd zeer leerzaam om in een momentopname te zien van wat er op dit moment speelt in de branche.

Wij wensen bedrijven die een stand hebben , en bezoekers in ieder geval een ontzettend leuke en inspirerende week toe.

Bent u er volgende week ook bij op de Blechexpo 2013?

Volg ons op facebook of linkedin en blijf op de hoogte van laatste ontwikkelingen volgende week op de Blechexpo. Wij zullen geregeld nieuwe foto’s uploaden.


Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.